Bog & idéKatrine Birk

Bøger skrevet af Katrine Birk

Læs mere om Katrine Birk
6 produkter
6 produkter
Tryk og glad
Tryk og gladKatrine Birk
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Tryk og glad
Tryk & glad kvinde
Tryk & glad kvindeKatrine Birk
299,95 DKK
Hardback
(1)
Tryk & glad kvinde
Tryk og glad babymave
Tryk og glad babymaveKatrine Birk
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Tryk og glad babymave
Tryk og glad babymassage
Tryk og glad babymassageKatrine Birk
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Tryk og glad babymassage
Tryk og glad babysøvn
Tryk og glad babysøvnKatrine Birk
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Tryk og glad babysøvn
Tryk og glad godnatlæsning
Tryk og glad godnatlæsningLena Adalberth
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Tryk og glad godnatlæsning

Mere om Katrine Birk

Der er mange bøger af Katrine Birk tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Birks bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tryk & glad kvinde" i serien "Tryk og glad" udgivet af Forlaget God Energi - "Tryk kvinde" udgivet af Rosinante - "Tryk og glad godnatlæsning" udgivet af Høst og Søn - "Tryk og glad babymassage" udgivet af Rosinante - "Tryk og glad babymave" udgivet af Rosinante - "Tryk og glad babysøvn" udgivet af Rosinante - "Tryk og glad" udgivet af Gyldendal

Bøger af Katrine Birk

Du kan købe syv bøger af Katrine Birk her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Katrine Birk bøger i et udvalg af formater. Birks bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Katrine Birks "Tryk & glad kvinde"

Hos Bog & idé er "Tryk & glad kvinde" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af serien "Tryk og glad". Det er Forlaget God Energi, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Tryk kvinde" af Katrine Birk

"Tryk kvinde" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Rosinante, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Birk