Bog & idéKatrine Dahl Madsen

Bøger skrevet af Katrine Dahl Madsen

Læs mere om Katrine Dahl Madsen
3 produkter
3 produkter
Håbets og handlingens pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håbets og handlingens pædagogikBenjamin Laier
254,96 DKK
Hæftet
(1)
Håbets og handlingens pædagogik
Didaktikhåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
DidaktikhåndbogenHans Jørgen Kristensen
433,46 DKK
Bog
(1)
Didaktikhåndbogen
Fodspor i evigheden
Fodspor i evighedenHelene Dalbøl Bollerup
219,95 DKK
Hæftet
(1)
Fodspor i evigheden

Mere om Katrine Dahl Madsen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger fra Katrine Dahl Madsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Madsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håbets og handlingens pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Didaktikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole " i serien "Pædagogik og sundhed" udgivet af Dafolo

Mere om Katrine Dahl Madsens bøger

Katrine Dahl Madsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Madsens bøger fås i et udvalg af formater. Katrine Dahl Madsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Katrine Dahl Madsens "Håbets og handlingens pædagogik"

"Håbets og handlingens pædagogik" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Katrine Dahl Madsen "Didaktikhåndbogen"

Hos Bog & idé er "Didaktikhåndbogen" tilgængelig som bog. Endnu en af Katrine Dahl Madsen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Dahl Madsen