Bog & idéKatrine de Waal og Rikke Mortensen

Bøger skrevet af Katrine de Waal og Rikke Mortensen

Læs mere om Katrine de Waal og Rikke Mortensen
3 produkter
3 produkter
Xplore Biologi 7 Elevhæfte - 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Xplore Biologi 7 Elevhæfte - 2. udgaveKatrine de Waal og Rikke Mortensen
55,96 DKK
Hæftet
(0)
Xplore Biologi 7 Elevhæfte - 2. udgave
Xplore Biologi 7 Elevbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Xplore Biologi 7 ElevbogKatrine de Waal og Rikke Mortensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Xplore Biologi 7 Elevbog
Xplore Biologi 7 Elevbog - 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Xplore Biologi 7 Elevbog - 2. udgaveKatrine de Waal og Rikke Mortensen
303,96 DKK
Indbundet
(0)
Xplore Biologi 7 Elevbog - 2. udgave

Mere om Katrine de Waal og Rikke Mortensen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af Katrine de Waal og Rikke Mortensen. På listen nedenfor ser du Mortensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Xplore Biologi 7 Elevhæfte 25 stk. - 2. udgave" i serien "Xplore" udgivet af GO Forlag - "Xplore Biologi 7 Elevhæfte - 2. udgave" i serien "Xplore" udgivet af GO Forlag - "Xplore Biologi 7 Elevbog - 2. udgave " i serien "Xplore Biologi" udgivet af GO Forlag - "Xplore Biologi 7 Elevbog" udgivet af GO Forlag - "Xplore Biologi 7 Elevhæfte" udgivet af GO Forlag

Bøger skrevet af Katrine de Waal og Rikke Mortensen

Katrine de Waal og Rikke Mortensen har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Katrine de Waal og Rikke Mortensen bøger i samtlige formater. Katrine de Waal og Rikke Mortensen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og er publiceret af følgende forlag: GO Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Xplore Biologi 7 Elevhæfte 25 stk. - 2. udgave" af Katrine de Waal og Rikke Mortensen

"Xplore Biologi 7 Elevhæfte 25 stk. - 2. udgave" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Mortensens serie "Xplore". Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Katrine de Waal og Rikke Mortensen "Xplore Biologi 7 Elevhæfte - 2. udgave"

Hos Bog & idé er "Xplore Biologi 7 Elevhæfte - 2. udgave" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Mortensens serie "Xplore". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af GO Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine de Waal og Rikke Mortensen