Bog & idéKatrine Harbo Jacobsen

Bøger skrevet af Katrine Harbo Jacobsen

Læs mere om Katrine Harbo Jacobsen
4 produkter
4 produkter
PULS 2. klasse, lærervejledning
PULS 2. klasse, lærervejledningMalene Grandjean
1169,95 DKK
Bog
(0)
PULS 2. klasse, lærervejledning
PULS 2. klasse, grundbog
PULS 2. klasse, grundbogMalene Grandjean
289,95 DKK
Indbundet
(0)
PULS 2. klasse, grundbog
PULS 1. klasse, lærervejledning
PULS 1. klasse, lærervejledningMalene Grandjean
1169,95 DKK
Hæftet
(0)
PULS 1. klasse, lærervejledning
PULS 1. klasse, grundbog
PULS 1. klasse, grundbogMalene Grandjean
289,95 DKK
Indbundet
(0)
PULS 1. klasse, grundbog

Mere om Katrine Harbo Jacobsen

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger fra Katrine Harbo Jacobsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jacobsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "PULS 2. klasse, lærervejledning" i serien "PULS - natur/teknik" udgivet af Gyldendal - "PULS 2. klasse, grundbog" i serien "PULS - natur/teknik" udgivet af Gyldendal - "PULS 1. klasse, grundbog " i serien "PULS - natur/teknik" udgivet af Gyldendal - "PULS 1. klasse, lærervejledning" i serien "PULS - natur/teknik" udgivet af Gyldendal

Katrine Harbo Jacobsens bøger

Du kan finde fire bøger af Katrine Harbo Jacobsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Katrine Harbo Jacobsen bøger i samtlige formater. Jacobsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Katrine Harbo Jacobsens "PULS 2. klasse, lærervejledning"

Det er muligt at købe Katrine Harbo Jacobsens "PULS 2. klasse, lærervejledning" som bog. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Katrine Harbo Jacobsen. Bogen er en del af serien "PULS - natur/teknik". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Katrine Harbo Jacobsen "PULS 2. klasse, grundbog"

Hos Bog & idé er "PULS 2. klasse, grundbog" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "PULS - natur/teknik". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Harbo Jacobsen