Bog & idéKatrine Krebs

Bøger skrevet af Katrine Krebs

3 produkter
3 produkter
Familiefred med dine voksne børn
Familiefred med dine voksne børnKatrine Krebs
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Familiefred med dine voksne børn
Familiefred med dine forældre
Familiefred med dine forældreKatrine Krebs
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Familiefred med dine forældre
Hverdagens psykopater 2
Hverdagens psykopater 2Henrik Day Poulsen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Hverdagens psykopater 2

Mere om Katrine Krebs

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Katrine Krebs. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Krebs.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Familiefred med dine voksne børn" i serien "Familiefred" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Familiefred med dine voksne børn" i serien "Familiefred" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Hverdagens Psykopater 2" udgivet af Forlaget LIVA - "Familiefred med dine forældre" i serien "Familiefred" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Katrine Krebs' bøger

Du kan bestille fire bøger af Katrine Krebs her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Katrine Krebs fås i forskellige formater. Krebs' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Katrine Krebs' "Familiefred med dine voksne børn"

"Familiefred med dine voksne børn" er tilgængelig online som e-bog. "Familiefred med dine voksne børn" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Familiefred". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.

"Familiefred med dine voksne børn" af Katrine Krebs

"Familiefred med dine voksne børn" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Krebs' serie "Familiefred". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Krebs