Bog & idéKatrine Schepelern Johansen

Bøger skrevet af Katrine Schepelern Johansen

Læs mere om Katrine Schepelern Johansen
2 produkter
2 produkter
Sammen om dobbeltdiagnose
Sammen om dobbeltdiagnoseKatrine Schepelern Johansen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Sammen om dobbeltdiagnose
Mellem mennesker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellem menneskerLotte Buch
368,96 DKK
Indbundet
(0)
Mellem mennesker

Mere om Katrine Schepelern Johansen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Katrine Schepelern Johansen, har du et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Johansens bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Katrine Schepelern Johansens bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mellem mennesker" udgivet af Gyldendal - "Specialerække. Kvinders reprodu" udgivet af Institut for Antropologi

Katrine Schepelern Johansens bøger

Katrine Schepelern Johansen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Johansens bøger fås i samtlige formater. Johansens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mellem mennesker" af Katrine Schepelern Johansen

Det er muligt at købe Katrine Schepelern Johansens "Mellem mennesker" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Katrine Schepelern Johansen "Specialerække. Kvinders reprodu"

Det er muligt at købe Katrine Schepelern Johansens "Specialerække. Kvinders reprodu" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Institut for Antropologi, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på flere sprog.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Schepelern Johansen