Bog & idéKeith Johnstone

Bøger skrevet af Keith Johnstone

Læs mere om Keith Johnstone
1 produkter
1 produkter
Impro
BOEGERTILSTAERKPRIS
ImproKeith Johnstone
215,76 DKK
Hæftet
(0)
Impro

Mere om Keith Johnstone

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Keith Johnstone. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Johnstone.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Improvisation og teatersport" udgivet af Drama - "Impro" udgivet af Gyldendal

Mere om Keith Johnstones bøger

Keith Johnstone har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Johnstone som hæftet. Johnstones bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Improvisation og teatersport" af Keith Johnstone

Hos Bog & idé er "Improvisation og teatersport" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Drama, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Keith Johnstone "Impro"

Hos Bog & idé er "Impro" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Keith Johnstone