Bog & idéKeld Nørgaard

Bøger skrevet af Keld Nørgaard

Læs mere om Keld Nørgaard
2 produkter
2 produkter
Det fælles i naturfagene
Det fælles i naturfageneBodil Nielsen og Keld Nørgaard
289,95 DKK
Paperback
(1)
Det fælles i naturfagene
Gyldendals Metodehåndbog
Gyldendals MetodehåndbogHans Jørgen Kristensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals Metodehåndbog

Mere om Keld Nørgaard

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Keld Nørgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nørgaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det fælles i naturfagene" udgivet af Samfundslitteratur - "Gyldendals Metodehåndbog" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Jordbrug - ren teknologi " i serien "Naturfag på tværs" udgivet af Alinea

Bøger af Keld Nørgaard

Du kan bestille tre bøger af Keld Nørgaard her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Keld Nørgaard bøger i udvalgte formater. Keld Nørgaard bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Keld Nørgaards "Det fælles i naturfagene"

"Det fælles i naturfagene" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Keld Nørgaard "Gyldendals Metodehåndbog"

"Gyldendals Metodehåndbog" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Gyldendals Lærerbibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Keld Nørgaard