Bog & idéKen Blanchard

Bøger skrevet af Ken Blanchard

Læs mere om Ken Blanchard
3 produkter
3 produkter
¡Valores!
¡Valores!Ken Blanchard
119,95 DKK
Lydbog
(0)
¡Valores!
One Minute Mentoring: How to Find and Work with a Mentor - and Why You´ll Benefit from Being One
One Minute Mentoring: How to Find and Work with a Mentor - and Why You´ll Benefit from Being OneClaire Diaz-Ortiz
129,95 DKK
PAPERBACK
(0)
One Minute Mentoring: How to Find and Work with a Mentor - and Why You´ll Benefit from Being One
A todo vapor
A todo vaporKen Blanchard
119,95 DKK
Lydbog
(0)
A todo vapor

Mere om Ken Blanchard

Ken Blanchard har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Blanchards bøger.
Bøgerne fra Ken Blanchard udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "At lede som Jesus" udgivet af Scandinavia - "One Minute Mentoring: How to Find and Work with a Mentor - and Why You´ll Benefit from Being One" udgivet af Harper Thorsons - "Vejen til empowerment" udgivet af Birmar - "Gung Ho" udgivet af Birmar - "Raving fans" udgivet af Birmar - "High five!" udgivet af Birmar - "Minutchefen opbygger supereffektive teams" udgivet af Birmar - "Minutchefen skaber balance mellem arbejde og fritid" udgivet af Birmar - "Minutchefen skaber balance mellem arbejde og fritid" udgivet af Birmar - "Minutchefen opbygger supereffektive teams" udgivet af Birmar - "High five!" udgivet af Birmar - "Ledelse på et højere plan" udgivet af Birmar - "Brug din knowhow!" udgivet af Birmar - "Raving fans" udgivet af Birmar - "Gung Ho!" udgivet af Birmar

Bøger skrevet af Ken Blanchard

Der er 15 tilgængelige bogudgivelser af Ken Blanchard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Blanchards bøger kommer i flere formater. Blanchards bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ken Blanchards "At lede som Jesus"

Det er muligt at købe Ken Blanchards "At lede som Jesus" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Scandinavia.

"One Minute Mentoring: How to Find and Work with a Mentor - and Why You´ll Benefit from Being One" af Ken Blanchard

Hos Bog & idé er "One Minute Mentoring: How to Find and Work with a Mentor - and Why You´ll Benefit from Being One" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Harper Thorsons.
Detaljer
Fulde navn:
Ken Blanchard