Bog & idéKenneth Jørgensen

Bøger skrevet af Kenneth Jørgensen

Læs mere om Kenneth Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Imellem byerne
Imellem byerneKenneth Jørgensen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Imellem byerne
Imellem byerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Imellem byerneKenneth Jørgensen
41,46 DKK
Paperback
(0)
Imellem byerne

Mere om Kenneth Jørgensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Kenneth Jørgensen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Jørgensens bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Kenneth Jørgensens bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Imellem byerne" udgivet af Books on Demand - "Imellem byerne" udgivet af Books on Demand - "Modelling flow and radiation in SERB test furnace " udgivet af Danish Gas Technology Centre

Kenneth Jørgensens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Kenneth Jørgensen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Kenneth Jørgensen fås i et udvalg af formater. Jørgensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kenneth Jørgensens "Imellem byerne"

"Imellem byerne" er tilgængelig som ebog. "Imellem byerne" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"Imellem byerne" af Kenneth Jørgensen

Hos Bog & idé er "Imellem byerne" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kenneth Jørgensen