Bog & idéKenneth Mølbjerg Jørgensen

Bøger skrevet af Kenneth Mølbjerg Jørgensen

Læs mere om Kenneth Mølbjerg Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Coaching og organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching og organisationerKristian Dahl
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching og organisationer
Narrativ forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Narrativ forskningHanne Warming
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ forskning

Mere om Kenneth Mølbjerg Jørgensen

Der er flere bøger skrevet af Kenneth Mølbjerg Jørgensen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Jørgensen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Kenneth Mølbjerg Jørgensens bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Power without Glory" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Narrativ forskning" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "50 Samfundstænkere" udgivet af Gyldendal - "Coaching og organisationer" i serien "Organisatorisk coaching" udgivet af Gyldendal - "Power without Glory" udgivet af Copenhagen Business School Press

Bøger skrevet af Kenneth Mølbjerg Jørgensen

Du kan bestille fem bøger af Kenneth Mølbjerg Jørgensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Jørgensens bøger kommer i et udvalg af formater. Kenneth Mølbjerg Jørgensen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kenneth Mølbjerg Jørgensens "Power without Glory"

Hos Bog & idé er "Power without Glory" tilgængelig som ebog. "Power without Glory" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Copenhagen Business School Press, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Kenneth Mølbjerg Jørgensen "Narrativ forskning"

Det er muligt at købe Kenneth Mølbjerg Jørgensens "Narrativ forskning" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Jørgensens serie "Sociologi". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kenneth Mølbjerg Jørgensen