Bog & idéKenneth Thue Nielsen

Bøger skrevet af Kenneth Thue Nielsen

Læs mere om Kenneth Thue Nielsen
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori

Mere om Kenneth Thue Nielsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Kenneth Thue Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nielsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vælgeradfærd og statistik" udgivet af Forlaget Columbus - "Det nye politiske landskab" udgivet af Academica - "Det nye politiske landskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Politisk forandring" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Kenneth Thue Nielsen

Du kan bestille fem bøger af Kenneth Thue Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Kenneth Thue Nielsen fås i flere formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kenneth Thue Nielsens "Vælgeradfærd og statistik"

Hos Bog & idé er "Vælgeradfærd og statistik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Columbus.

"Det nye politiske landskab" af Kenneth Thue Nielsen

Det er muligt at købe Kenneth Thue Nielsens "Det nye politiske landskab" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Academica.
Detaljer
Fulde navn:
Kenneth Thue Nielsen