Bog & idéKerry Lord

Bøger skrevet af Kerry Lord

Læs mere om Kerry Lord
5 produkter
5 produkter
Edwards menageri
Edwards menageriKerry Lord
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Edwards menageri
Hæklede vilde dyr
Hæklede vilde dyrKerry Lord
249,95 DKK
Hardback
(0)
Hæklede vilde dyr
Hæklede kæledyr
Hæklede kæledyrKerry Lord
249,95 DKK
Hardback
(0)
Hæklede kæledyr
Edwards menageri: Hunde
Edwards menageri: HundeKerry Lord
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Edwards menageri: Hunde
Edwards nye menageri
Edwards nye menageriKerry Lord
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Edwards nye menageri

Mere om Kerry Lord

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Kerry Lord. På listen nedenfor har du de seneste af Lords bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Edwards nye menageri" udgivet af Turbine - "Edwards menageri: Hunde" udgivet af Turbine Forlaget - "Edwards dukker" udgivet af Turbine - "Edwards Menageri" udgivet af Gyldendal - "Edwards imaginarium" udgivet af Turbine - "Edwards menageri - fugle" udgivet af Turbine - "Edwards menageri" udgivet af Turbine

Bøger af Kerry Lord

Du kan finde syv bøger af Kerry Lord her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Kerry Lord bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Lord er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Edwards nye menageri" af Kerry Lord

Hos Bog & idé er "Edwards nye menageri" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kerry Lord "Edwards menageri: Hunde"

Det er muligt at købe Kerry Lords "Edwards menageri: Hunde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine Forlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Kerry Lord