Bog & idéKerstin Balke

Bøger skrevet af Kerstin Balke

Læs mere om Kerstin Balke
0 produkter

Mere om Kerstin Balke

Der findes en del bøger fra Kerstin Balke til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Balkes nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hyggestrik - Strikkede sokker" udgivet af Legind - "Hyggestrik - Strikkede sokker - Særudgave" udgivet af Legind - "Sokkebogen" udgivet af Legind

Bøger skrevet af Kerstin Balke

Du kan finde tre bøger af Kerstin Balke her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Balkes bøger fås blot som indbundet. Balkes bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Legind.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hyggestrik - Strikkede sokker" af Kerstin Balke

Det er muligt at købe Kerstin Balkes "Hyggestrik - Strikkede sokker" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Legind.

Kerstin Balke "Hyggestrik - Strikkede sokker - Særudgave"

"Hyggestrik - Strikkede sokker - Særudgave" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind.
Detaljer
Fulde navn:
Kerstin Balke