Bog & idéKerstin Höfler

Bøger skrevet af Kerstin Höfler

Læs mere om Kerstin Höfler
1 produkter
1 produkter
Råttan
RåttanKerstin Höfler
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Råttan

Mere om Kerstin Höfler

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Kerstin Höfler. Bogen hedder "Råttan". Den er udgivet af SAGA Egmont på swe. "Råttan" er desuden en del af serien "Alex".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kerstin Höflers "Råttan"

Det er muligt at købe Kerstin Höflers "Råttan" som lydbog. Med Kerstin Höflers "Råttan" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Höflers serie "Alex". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på swe.

Dette er en også en skøn bog fra Höfler, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Kerstin Höfler