Bog & idéKerstin Ivarsson

Bøger skrevet af Kerstin Ivarsson

Læs mere om Kerstin Ivarsson
1 produkter
1 produkter
Råttan
RåttanKerstin Höfler
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Råttan

Mere om Kerstin Ivarsson

Kerstin Ivarsson har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Råttan". Den er publiceret af SAGA Egmont på swe. "Råttan" er desuden tilknyttet serien "Alex".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kerstin Ivarssons "Råttan"

Det er muligt at købe Kerstin Ivarssons "Råttan" som lydbog. Du kan også altid have "Råttan" af Kerstin Ivarsson med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Alex". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på swe.

Dette er en også en skøn bog fra Ivarsson, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kerstin Ivarsson