Bog & idéKim Bartholdy og Andreas Hoff

Bøger skrevet af Kim Bartholdy og Andreas Hoff

Læs mere om Kim Bartholdy og Andreas Hoff
1 produkter
1 produkter
100 myter om sundhed og sygdom
BOEGERTILSTAERKPRIS
100 myter om sundhed og sygdomKim Bartholdy og Andreas Hoff
207,95 DKK
Hæftet
100 myter om sundhed og sygdom

Mere om Kim Bartholdy og Andreas Hoff

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Kim Bartholdy og Andreas Hoff. Bogen har titlen "100 myter om sundhed og sygdom". Den er publiceret af FADL's Forlag på dansk. "100 myter om sundhed og sygdom" er desuden tilknyttet serien "100 myter om".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"100 myter om sundhed og sygdom" af Kim Bartholdy og Andreas Hoff

Hos Bog & idé er "100 myter om sundhed og sygdom" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Hoffs serie "100 myter om". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.

Endnu en af Kim Bartholdy og Andreas Hoff skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Bartholdy og Andreas Hoff