Bog & idéKim Esmark

Bøger skrevet af Kim Esmark

Læs mere om Kim Esmark
2 produkter
2 produkter
Pierre Bourdieu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pierre BourdieuAnnick Prieur
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Pierre Bourdieu
Reproduktionen
BOEGERTILSTAERKPRIS
ReproduktionenPierre Bourdieu & Jean-Claude Passeron
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Reproduktionen

Mere om Kim Esmark

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Kim Esmark. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Esmark.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialkonstruktivistiske analysestrategier" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Refleksiv sociologi i praksis" udgivet af HansReitzels - "Pierre Bourdieu" udgivet af Gyldendal - "Europa 1000-1300 " udgivet af Roskilde Universitetsforlag i samarbejde med Historiska Media

Mere om Kim Esmarks bøger

Du kan bestille fire bøger af Kim Esmark her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Esmarks bøger fås kun som hæftet. Esmarks bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Socialkonstruktivistiske analysestrategier" af Kim Esmark

"Socialkonstruktivistiske analysestrategier" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Roskilde Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Kim Esmark "Refleksiv sociologi i praksis"

"Refleksiv sociologi i praksis" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Esmark