Bog & idéKim Foss

Bøger skrevet af Kim Foss

Læs mere om Kim Foss
3 produkter
3 produkter
Technomania
TechnomaniaKim Foss
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Technomania
Statussfæren
StatussfærenKim Foss
129,95 DKK
EBOG
(0)
Statussfæren
Statussfæren
StatussfærenKim Foss
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Statussfæren

Mere om Kim Foss

Kim Foss har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Foss.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Technomania" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Erfaringer omkring brug af edb i folkeskolen " udgivet af Undervisningsministeriet - "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af HansReitzels - "Kvaliteter i den vidtgående specialundervisning " udgivet af Forskningsinstituttet for Pædagogik og Uddannelse - "Kvaliteter i den vidtgående specialundervisning (konklusionsrapport) " udgivet af Forskningsinstituttet for Pædagogik og Uddannelse - "Kvaliteter i den vidtgående specialundervisning " udgivet af Forskningsinstituttet for Pædagogik og Uddannelse - "Magi, dame, knægt" udgivet af Medusa - "Magi, dame, knægt" udgivet af Medusa - "Eventyr på polsk" udgivet af Mellemgaard - "Pædagogikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Undervisningskendskab" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Skolens praksis" udgivet af Dafolo - "Gyldendals Metodehåndbog" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals Pædagogikhåndbog" udgivet af Gyldendal - "Engangsmenneske" udgivet af Attika - "Stenland 1:1" udgivet af Attika - "Det kan jeg i børnehaveklassen, 1. og 2. klasse " i serien "Matematik 2000" udgivet af Gad & Grafisk - "Slyngdage" udgivet af Attika - "Stormens øje" udgivet af Attika

Bøger af Kim Foss

Du kan bestille 20 bøger af Kim Foss her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Foss' bøger kommer i flere forskellige formater. Kim Foss bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Technomania" af Kim Foss

"Technomania" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

Kim Foss "Erfaringer omkring brug af edb i folkeskolen "

"Erfaringer omkring brug af edb i folkeskolen " kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Undervisningsministeriet.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Foss