Bog & idéKim Horsevad

Bøger skrevet af Kim Horsevad

Læs mere om Kim Horsevad
1 produkter
1 produkter
Strømstriber og krybestrøm
Strømstriber og krybestrømKim Horsevad
499,95 DKK
Paperback
(0)
Strømstriber og krybestrøm

Mere om Kim Horsevad

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Kim Horsevad. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Horsevad.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Instruktørhåndbogen for Træklatring" udgivet af Naturundervisning.dk - "Kortlægning af Bioreaktivitet ved Mikrobølger i nontermiske Intensiteter" udgivet af Saxo Publish

Mere om Kim Horsevads bøger

Du kan bestille to bøger af Kim Horsevad her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Horsevad kommer bare som paperback. Bøgerne af Horsevad er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Instruktørhåndbogen for Træklatring" af Kim Horsevad

"Instruktørhåndbogen for Træklatring" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Naturundervisning.dk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Kim Horsevad "Kortlægning af Bioreaktivitet ved Mikrobølger i nontermiske Intensiteter"

"Kortlægning af Bioreaktivitet ved Mikrobølger i nontermiske Intensiteter" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Horsevad