Bog & idéKim Kjærsgaard

Bøger skrevet af Kim Kjærsgaard

Læs mere om Kim Kjærsgaard
2 produkter
2 produkter
Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighedKim Kjærsgaard
197,96 DKK
Paperback
(0)
Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed
Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundlæggende statik - Virkelighed til modellerKim Kjærsgaard
197,96 DKK
Paperback
(0)
Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller

Mere om Kim Kjærsgaard

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Kim Kjærsgaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kjærsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed" udgivet af atvide - Viden giver indsigt - "Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller" udgivet af atvide - Viden giver indsigt - "Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed " i serien "Grundlæggende konstruktion" udgivet af Kandetholde.dk - "Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller" i serien "Grundlæggende konstruktion" udgivet af Kandetholde.dk - "Grundlæggende styrkelære" udgivet af atvide - "Grundlæggende statik – Virkelighed til modeller" udgivet af atvide - "Grundlæggende styrkelære" udgivet af atvide - "Grundlæggende statik" udgivet af atvide - "Grundlæggende statik" udgivet af Saxo Publish

Bøger af Kim Kjærsgaard

Kim Kjærsgaard har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Kim Kjærsgaard kan købes i flere forskellige formater. Kim Kjærsgaard bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed" af Kim Kjærsgaard

"Grundlæggende styrkelære - Modeller til virkelighed" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af atvide - Viden giver indsigt.

"Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller" af Kim Kjærsgaard

Det er muligt at købe Kim Kjærsgaards "Grundlæggende statik - Virkelighed til modeller" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er atvide - Viden giver indsigt, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Kjærsgaard