Bog & idéKim Klyver

Bøger skrevet af Kim Klyver

Læs mere om Kim Klyver
3 produkter
3 produkter
Strategisk ledelse
Strategisk ledelseMaria Hamilton Brown
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Strategisk ledelse
Livets pust
BOEGERTILSTAERKPRIS
Livets pustKim Klyver
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Livets pust
Store kriser
Store kriserKim Klyver
319,95 DKK
Hæftet
(2)
Store kriser

Mere om Kim Klyver

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Kim Klyver. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Klyver.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Entreprenørskab i teori og praksis" udgivet af Iværksætterakademiet IDEA. i kommission hos Syddansk Universitetsforlag - "Entreprenørskab i teori og praksis" udgivet af IDEA Entrepreneurship Centre. i samarbejde med Syddansk Universitetsforlag

Bøger skrevet af Kim Klyver

Der er to tilgængelige udgivelser af Kim Klyver hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Klyver fås kun som hæftet. Bøgerne af Klyver er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kim Klyvers "Entreprenørskab i teori og praksis"

Det er muligt at købe Kim Klyvers "Entreprenørskab i teori og praksis" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Iværksætterakademiet IDEA. i kommission hos Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Kim Klyver "Entreprenørskab i teori og praksis"

"Entreprenørskab i teori og praksis" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af IDEA Entrepreneurship Centre. i samarbejde med Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Klyver