Bog & idéKim Michael Schrewelius

Bøger skrevet af Kim Michael Schrewelius

Læs mere om Kim Michael Schrewelius
4 produkter
4 produkter
Frygt
BOEGERTILSTAERKPRIS
FrygtKim Michael Schrewelius
165,96 DKK
Paperback
(0)
Frygt
Frygt
FrygtKim Michael Schrewelius
99,95 DKK
EBOG
(0)
Frygt
Nattens jægere
Nattens jægereKim Michael Schrewelius
49,95 DKK
EBOG
(0)
Nattens jægere
Pulp Horror Fiction
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pulp Horror FictionMorten Carlsen
165,96 DKK
Paperback
(2)
Pulp Horror Fiction

Mere om Kim Michael Schrewelius

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Kim Michael Schrewelius. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Schrewelius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nattens jægere" udgivet af Books on Demand - "Dukkemageren" udgivet af Books on Demand

Bøger af Kim Michael Schrewelius

Der er to tilgængelige bøger af Kim Michael Schrewelius hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Schrewelius' bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Schrewelius er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Books on Demand.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kim Michael Schrewelius' "Nattens jægere"

Hos Bog & idé er "Nattens jægere" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Nattens jægere" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Kim Michael Schrewelius "Dukkemageren"

Det er muligt at købe Kim Michael Schrewelius' "Dukkemageren" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Michael Schrewelius