Bog & idéKimberly McCreight

Bøger skrevet af Kimberly McCreight

Læs mere om Kimberly McCreight
2 produkter
2 produkter
Sandheden om Amelia
STREAM
Sandheden om AmeliaKimberly McCreight
149,95 DKK
Lydbog
(7)
Sandheden om Amelia
Sandheden om Amelia
Sandheden om AmeliaKimberly McCreight
99,95 DKK
e-bog
(7)
Sandheden om Amelia

Mere om Kimberly McCreight

Der findes forskellige bøger fra Kimberly McCreight på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra McCreight.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sandheden om Amelia" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sandheden om Amelia" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sandheden om Amelia" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Kimberly McCreight

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Kimberly McCreight hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Kimberly McCreight bøger i forskellige formater. Bøgerne af McCreight er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kimberly McCreights "Sandheden om Amelia"

Hos Bog & idé er "Sandheden om Amelia" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Kimberly McCreight "Sandheden om Amelia"

"Sandheden om Amelia" er tilgængelig online som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Sandheden om Amelia" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Kimberly McCreight