Bog & idéKimmie Valentin Dupont

Bøger skrevet af Kimmie Valentin Dupont

Læs mere om Kimmie Valentin Dupont
1 produkter
1 produkter
Anbragt - Fanget i afmagtens karrusel
STREAM
Anbragt - Fanget i afmagtens karruselKimmie Valentin Dupont
99,95 DKK
Lydbog
(7)
Anbragt - Fanget i afmagtens karrusel

Mere om Kimmie Valentin Dupont

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Kimmie Valentin Dupont. På listen nedenfor ser du de nyeste af Duponts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anbragt - Fanget i afmagtens karrusel" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Anbragt" udgivet af Mellemgaard

Kimmie Valentin Duponts bøger

Kimmie Valentin Dupont har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Duponts bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Dupont er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kimmie Valentin Duponts "Anbragt - Fanget i afmagtens karrusel"

"Anbragt - Fanget i afmagtens karrusel" er til salg som lydbog. Kimmie Valentin Duponts "Anbragt - Fanget i afmagtens karrusel" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Kimmie Valentin Dupont "Anbragt"

Det er muligt at købe Kimmie Valentin Duponts "Anbragt" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Kimmie Valentin Dupont