Bog & idéKira Eggers

Bøger skrevet af Kira Eggers

Læs mere om Kira Eggers
3 produkter
3 produkter
Den nøgne sandhed. En pinups erindringer
Den nøgne sandhed. En pinups erindringerKira Eggers
79,95 DKK
EBOG
(0)
Den nøgne sandhed. En pinups erindringer
Vegansk vægttab
Vegansk vægttabKira Eggers
139,95 DKK
EBOG
(0)
Vegansk vægttab
Den nøgne sandhed. En pinups erindringer
STREAM
Den nøgne sandhed. En pinups erindringerKira Eggers
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Den nøgne sandhed. En pinups erindringer

Mere om Kira Eggers

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Kira Eggers. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Eggers.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den nøgne sandhed. En pinups erindringer" udgivet af SAGA Egmont - "Vegansk vægttab" udgivet af People'sPress - "Vegansk vægttab" udgivet af People'sPress

Kira Eggers' bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Kira Eggers hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Kira Eggers bøger i samtlige formater. Bøgerne af Eggers er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kira Eggers' "Den nøgne sandhed. En pinups erindringer"

"Den nøgne sandhed. En pinups erindringer" kan købes online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Den nøgne sandhed. En pinups erindringer" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

Kira Eggers "Vegansk vægttab"

Hos Bog & idé er "Vegansk vægttab" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Vegansk vægttab" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kira Eggers