Bog & idéKira Licht

Bøger skrevet af Kira Licht

Læs mere om Kira Licht
4 produkter
4 produkter
Søde synder
Søde synderKira Licht
99,95 DKK
e-bog
(1)
Søde synder
Søde synder
STREAM
Søde synderKira Licht
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Søde synder
December Dreams - Weihnachten und andere Katastrophen 2
December Dreams - Weihnachten und andere Katastrophen 2Kira Licht
19,95 DKK
Lydbog
(0)
December Dreams - Weihnachten und andere Katastrophen 2
December Dreams - Weihnachten und andere Katastrophen 1
December Dreams - Weihnachten und andere Katastrophen 1Kira Licht
19,95 DKK
Lydbog
(0)
December Dreams - Weihnachten und andere Katastrophen 1

Mere om Kira Licht

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Kira Licht. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Licht.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Søde synder" udgivet af Lovebooks - "Søde synder" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Kira Licht

Du kan bestille to bøger af Kira Licht her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Lichts bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Licht er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kira Lichts "Søde synder"

Hos Bog & idé er "Søde synder" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Søde synder" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lovebooks, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Søde synder" af Kira Licht

Det er muligt at købe Kira Lichts "Søde synder" som lydbog. Når du køber "Søde synder" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Kira Licht