Bog & idéKirsten Blume

Bøger skrevet af Kirsten Blume

Læs mere om Kirsten Blume
2 produkter
2 produkter
Angekommen
AngekommenMette Hermann
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Angekommen
Eins, Zwei, Drei
BOEGERTILSTAERKPRIS
Eins, Zwei, DreiMette Hermann
233,96 DKK
Hæftet
(1)
Eins, Zwei, Drei

Mere om Kirsten Blume

Kirsten Blume har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Blumes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eins, zwei, drei" udgivet af Gyldendal - "Angekommen" i serien "Temabog til tysk i gymnasiet" udgivet af Gyldendal

Kirsten Blumes bøger

Du kan købe to bøger af Kirsten Blume her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde Blumes bøger som hæftet. Bøgerne af Blume er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Eins, zwei, drei" af Kirsten Blume

Det er muligt at købe Kirsten Blumes "Eins, zwei, drei" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Angekommen" af Kirsten Blume

Hos Bog & idé er "Angekommen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Temabog til tysk i gymnasiet". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Blume