Bog & idéKirsten Bro

Bøger skrevet af Kirsten Bro

Læs mere om Kirsten Bro
2 produkter
2 produkter
Aktionslæring som løftestang
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aktionslæring som løftestangKirsten Bro
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Aktionslæring som løftestang
Psykologiske perspektiver på intervention
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykologiske perspektiver på interventionKirsten Bro
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Psykologiske perspektiver på intervention

Mere om Kirsten Bro

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger skrevet af Kirsten Bro. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bro.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teamet i skolen" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Aktionslæring som løftestang" udgivet af Gyldendal - "Psykologiske perspektiver på intervention" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Kirsten Bro

Kirsten Bro har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bros bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Bro er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kirsten Bros "Teamet i skolen"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Kirsten Bro. Det er Danmarks Lærerhøjskole, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Aktionslæring som løftestang" af Kirsten Bro

Det er muligt at købe Kirsten Bros "Aktionslæring som løftestang" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Bro