Bog & idéKirsten Friis

Bøger skrevet af Kirsten Friis

Læs mere om Kirsten Friis
4 produkter
4 produkter
Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektiv
Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektivSigrid Madsbjerg (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektiv
iteracy og læringsmål i indskolingen
iteracy og læringsmål i indskolingenKirsten Friis
409,95 DKK
EBOG
(0)
iteracy og læringsmål i indskolingen
Skrivelyst i børnehaven
Skrivelyst i børnehavenSigrid Madsbjerg (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivelyst i børnehaven
Literacydidaktik i fagene i udskolingen
Literacydidaktik i fagene i udskolingenKirsten Friis
389,95 DKK
EBOG
(1)
Literacydidaktik i fagene i udskolingen

Mere om Kirsten Friis

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Kirsten Friis. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Friis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Literacy og læringsmål – elever i læringsvanskeligheder" udgivet af Dafolo - "Literacydidaktik i fagene i udskolingen" udgivet af Dafolo A/S - "Literacydidaktik i fagene i udskolingen" udgivet af Dafolo - "iteracy og læringsmål i indskolingen" udgivet af Dafolo A/S - "Literacydidaktik i fagene - på mellemtrinnet" udgivet af Dafolo A/S - "Literacydidaktik i fagene" i serien "Literacy & læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Literacy og læringsmål" i serien "Literacy og læring i fokus" udgivet af Dafolo - "Literacy og læringsmål" i serien "Literacy og læring i fokus" udgivet af Dafolo - "Skrivelyst i fagene" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Skrivelyst i børnehaven" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Skrivelyst og læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Kirsten Friis

Der er 12 tilgængelige udgivelser af Kirsten Friis hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Kirsten Friis kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Friis lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Literacy og læringsmål – elever i læringsvanskeligheder" af Kirsten Friis

Det er muligt at købe Kirsten Friis' "Literacy og læringsmål – elever i læringsvanskeligheder" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Literacydidaktik i fagene i udskolingen" af Kirsten Friis

Det er muligt at købe Kirsten Friis' "Literacydidaktik i fagene i udskolingen" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Literacydidaktik i fagene i udskolingen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Friis