Bog & idéKirsten Frøhlich Brønd

Bøger skrevet af Kirsten Frøhlich Brønd

Læs mere om Kirsten Frøhlich Brønd
1 produkter
1 produkter
Læringsmål og taksonomiske redskaber
Læringsmål og taksonomiske redskaberLene Skovbo Heckmann
619,95 DKK
Paperback
(0)
Læringsmål og taksonomiske redskaber

Mere om Kirsten Frøhlich Brønd

Kirsten Frøhlich Brønd har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Læringsmål og taksonomiske redskaber". Den er publiceret af Dafolo på dansk. "Læringsmål og taksonomiske redskaber" er desuden udgivet i serien "Undervisning og læring".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Læringsmål og taksonomiske redskaber" af Kirsten Frøhlich Brønd

Det er muligt at købe Kirsten Frøhlich Brønds "Læringsmål og taksonomiske redskaber" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Dette er en også en fantastisk bog fra Brønd, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Frøhlich Brønd