Bog & idéKirsten Hoff

Bøger skrevet af Kirsten Hoff

2 produkter
2 produkter
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde

Mere om Kirsten Hoff

Der er flere forskellige bøger skrevet af Kirsten Hoff tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hoffs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Hans Reitzel - "Femte bassin" udgivet af Forlaget Bianco Luno - "Socialrådgivning og socialt arbejde " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Englevagt" udgivet af Scandinavia A/S - "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Kirsten Hoff

Du kan finde fem bøger af Kirsten Hoff her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Kirsten Hoff fås i samtlige formater. Hoffs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Socialrådgivning og socialt arbejde" af Kirsten Hoff

Hos Bog & idé er "Socialrådgivning og socialt arbejde" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzel.

Kirsten Hoff "Femte bassin"

Det er muligt at købe Kirsten Hoffs "Femte bassin" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Bianco Luno, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Hoff