Bog & idéKirsten Jørgensen og Elof Westergaard

Bøger skrevet af Kirsten Jørgensen og Elof Westergaard

Læs mere om Kirsten Jørgensen og Elof Westergaard
1 produkter
1 produkter
Himlen i mine fodsåler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Himlen i mine fodsålerMalene Bjerre
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Himlen i mine fodsåler

Mere om Kirsten Jørgensen og Elof Westergaard

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger skrevet af Kirsten Jørgensen og Elof Westergaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Westergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Himlen i mine fodsåler" udgivet af Eksistensen - "Himlen i mine fodsåler" udgivet af Aros¤i samarbejde med Teologisk Pædagogisk Center

Kirsten Jørgensen og Elof Westergaards bøger

Kirsten Jørgensen og Elof Westergaard har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Westergaards bøger kommer kun som hæftet. Westergaards bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Himlen i mine fodsåler" af Kirsten Jørgensen og Elof Westergaard

Hos Bog & idé er "Himlen i mine fodsåler" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Himlen i mine fodsåler" af Kirsten Jørgensen og Elof Westergaard

"Himlen i mine fodsåler" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aros¤i samarbejde med Teologisk Pædagogisk Center.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Jørgensen og Elof Westergaard