Bog & idéKirsten Kortbek

Bøger skrevet af Kirsten Kortbek

Læs mere om Kirsten Kortbek
3 produkter
3 produkter
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsenBirgit Kirkebæk
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Bevægelse, leg og sundhed - i dagtilbud
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bevægelse, leg og sundhed - i dagtilbudKirsten Kortbek
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Bevægelse, leg og sundhed - i dagtilbud
Bevægelse, sundhed og trivsel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bevægelse, sundhed og trivselKirsten Kortbek
179,96 DKK
Hæftet
(1)
Bevægelse, sundhed og trivsel

Mere om Kirsten Kortbek

Der er mange bøger fra Kirsten Kortbek til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Kortbek.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Bevægelse, leg og sundhed - i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Bevægelse, sundhed og trivsel" udgivet af Gyldendal

Mere om Kirsten Kortbeks bøger

Kirsten Kortbek har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kortbek kommer bare som hæftet. Kortbeks bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kirsten Kortbeks "Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen"

"Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Bevægelse, leg og sundhed - i dagtilbud" af Kirsten Kortbek

Det er muligt at købe Kirsten Kortbeks "Bevægelse, leg og sundhed - i dagtilbud" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Kortbek