Bog & idéKirsten Lomborg

Bøger skrevet af Kirsten Lomborg

Læs mere om Kirsten Lomborg
6 produkter
6 produkter
Sundhedsvæsenet under forandring
Sundhedsvæsenet under forandringBritta Hørdam
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Sygeplejeleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon
Forskning, kvalitet og klinisk praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forskning, kvalitet og klinisk praksisSøren Barlebo Rasmussen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Forskning, kvalitet og klinisk praksis
Sundhedsvæsenet under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsvæsenet under forandringKarin Højbjerg
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Basisbog i sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygeplejeKirsten Lomborg
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygepleje
Sundhedsvæsenet på tværs
Sundhedsvæsenet på tværsJette Bangshaab
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet på tværs

Mere om Kirsten Lomborg

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Kirsten Lomborg. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lomborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forskning, kvalitet og klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "På arbejde i hjemmet" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsvæsenet under forandring" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejefag" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal

Kirsten Lomborgs bøger

Du kan købe ni bøger af Kirsten Lomborg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Kirsten Lomborg kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Lomborg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forskning, kvalitet og klinisk praksis" af Kirsten Lomborg

"Forskning, kvalitet og klinisk praksis" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"På arbejde i hjemmet" af Kirsten Lomborg

Det er muligt at købe Kirsten Lomborgs "På arbejde i hjemmet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Lomborg