Bog & idéKirsten Mark

Bøger skrevet af Kirsten Mark

4 produkter
4 produkter
Skriftlige opgaver
Skriftlige opgaverKirsten Mark
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriftlige opgaver
Skriftlige opgaver i de pædagogiske uddannelser
Skriftlige opgaver i de pædagogiske uddannelserKirsten Mark
189,95 DKK
EBOG
(0)
Skriftlige opgaver i de pædagogiske uddannelser
Mons og bogtyven
Mons og bogtyvenKirsten Mark
89,95 DKK
e-bog
(0)
Mons og bogtyven
Nu skal vi sprogsnakke
Nu skal vi sprogsnakkeKirsten Mark
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Nu skal vi sprogsnakke

Mere om Kirsten Mark

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger af Kirsten Mark. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Mark.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mons og smuglerne" udgivet af mellemgaard - "Skriftlige opgaver" udgivet af Akademisk Forlag - "Nu skal vi sprogsnakke" udgivet af Akademisk Forlag - "Mons og bogtyven" i serien "Mons" udgivet af mellemgaard - "Skriftlige opgaver i de pædagogiske uddannelser" udgivet af Akademisk Forlag - "Skriftlige opgaver" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Mons og bogtyven" i serien "Mons" udgivet af Mark´s Publishing - "Pædagogers arbejde med sprog og billeder" udgivet af Akademisk Forlag

Kirsten Marks bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Kirsten Mark hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Marks bøger fås i udvalgte formater. Mark har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mons og smuglerne" af Kirsten Mark

Det er muligt at købe Kirsten Marks "Mons og smuglerne" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

"Skriftlige opgaver" af Kirsten Mark

"Skriftlige opgaver" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Mark