Bog & idéKirsten Ruth

Bøger skrevet af Kirsten Ruth

Læs mere om Kirsten Ruth
1 produkter
1 produkter
Ammen
STREAM
AmmenKirsten Ruth
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Ammen

Mere om Kirsten Ruth

Der findes forskellige bøger skrevet af Kirsten Ruth til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Ruths bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sommer med Eline" udgivet af Klim - "Augustdag" udgivet af Klim - "Ammen" udgivet af Klim - "Fortællingen om Cezil" udgivet af Klim - "Slutspillet" udgivet af Klim - "Ammen" udgivet af Klim - "Røverens datter" udgivet af Klim - "Harebruden" udgivet af Klim - "Drømme og forlis eller Baronen på Læsø" udgivet af Klim

Mere om Kirsten Ruths bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Kirsten Ruth hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Ruths bøger kommer i flere formater. Ruths bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Klim.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den sommer med Eline" af Kirsten Ruth

"Den sommer med Eline" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

"Augustdag" af Kirsten Ruth

Det er muligt at købe Kirsten Ruths "Augustdag" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Ruth