Bog & idéKirsten Scherer

Bøger skrevet af Kirsten Scherer

Læs mere om Kirsten Scherer
2 produkter
2 produkter
Musse
KUN KLIK & HENT
MusseKirsten Scherer
119,95 DKK
EBOG
(0)
Musse
Kærlighed og Kokospalmer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kærlighed og KokospalmerElsebeth H. B. Sass
207,46 DKK
Paperback
(1)
Kærlighed og Kokospalmer

Mere om Kirsten Scherer

Kirsten Scherer har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Scherer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærlighed og Kokospalmer" udgivet af Teatergården - "Musse" udgivet af Books on Demand - "Musse" udgivet af Books on Demand - "Musse, muse og mus" udgivet af Books on Demand

Mere om Kirsten Scherers bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Kirsten Scherer hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Kirsten Scherer kommer i flere formater. Bøgerne af Scherer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kirsten Scherers "Kærlighed og Kokospalmer"

Det er muligt at købe Kirsten Scherers "Kærlighed og Kokospalmer" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Teatergården, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Musse" af Kirsten Scherer

Hos Bog & idé er "Musse" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Musse" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Scherer