Bog & idéKirsten Svenstrup

Bøger skrevet af Kirsten Svenstrup

Læs mere om Kirsten Svenstrup
3 produkter
3 produkter
Bjørnedyret
BOEGERTILSTAERKPRIS
BjørnedyretKirsten Svenstrup
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Bjørnedyret
Nissens vide verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nissens vide verdenKirsten Svenstrup
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Nissens vide verden
Læs julehøjt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læs julehøjtAnna-Marie Helfer
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Læs julehøjt

Mere om Kirsten Svenstrup

Der findes mange bøger skrevet af Kirsten Svenstrup online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Svenstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bjørnedyret" udgivet af Ravnerock - "Nissens vide verden" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Fortællinger fra praksis " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Kirsten Svenstrups bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Kirsten Svenstrup hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde Svenstrups bøger som hæftet. Derudover er bøgerne fra Svenstrup skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bjørnedyret" af Kirsten Svenstrup

Hos Bog & idé er "Bjørnedyret" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ravnerock.

Kirsten Svenstrup "Nissens vide verden"

Det er muligt at købe Kirsten Svenstrups "Nissens vide verden" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Ravnerock.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Svenstrup