Bog & idéKirstin Svensson

Bøger skrevet af Kirstin Svensson

1 produkter
1 produkter
Handlingsmæssigt råderum i socialt arbejde
Handlingsmæssigt råderum i socialt arbejdeKerstin Svensson
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Handlingsmæssigt råderum i socialt arbejde

Mere om Kirstin Svensson

Du kan kun bestille en enkelt bog af Kirstin Svensson her hos Bog & idé. Det er "Handlingsmæssigt råderum i socialt arbejde". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret den på dansk. "Handlingsmæssigt råderum i socialt arbejde" er desuden udgivet i serien "Relationsprofessionsserien".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Handlingsmæssigt råderum i socialt arbejde" af Kirstin Svensson

Det er muligt at købe Kirstin Svenssons "Handlingsmæssigt råderum i socialt arbejde" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Relationsprofessionsserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Svensson, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Kirstin Svensson