Bog & idéKirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsen

Bøger skrevet af Kirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsen

Læs mere om Kirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsen
1 produkter
1 produkter
Lommetørklæder med orkis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lommetørklæder med orkisKirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsen
24,86 DKK
Hæftet
(0)
Lommetørklæder med orkis

Mere om Kirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Kirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nikolajsen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Kirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsens bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lommetørklæder med orkis" udgivet af Akacia - "Tatted handkerchiefs" udgivet af Akacia

Bøger af Kirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsen

Kirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Nikolajsens bøger kommer kun som hæftet. Nikolajsens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Akacia.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lommetørklæder med orkis" af Kirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsen

"Lommetørklæder med orkis" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akacia, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Tatted handkerchiefs" af Kirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsen

Det er muligt at købe Kirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsens "Tatted handkerchiefs" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Akacia.
Detaljer
Fulde navn:
Kirstine Nikolajsen Inge Lise Nikolajsen