Bog & idéKirstine Sinclair

Bøger skrevet af Kirstine Sinclair

Læs mere om Kirstine Sinclair
5 produkter
5 produkter
Hizb Ut-Tahrir i Danmark
Hizb Ut-Tahrir i DanmarkTorben Rugberg Rasmussen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Hizb Ut-Tahrir i Danmark
Karikaturkrisen
KarikaturkrisenKirstine Sinclair
129,95 DKK
Indbundet
(6)
Karikaturkrisen
Karikaturkrisen
KarikaturkrisenKirstine Sinclair
79,95 DKK
Lydbog
(6)
Karikaturkrisen
Karikaturkrisen
KarikaturkrisenKirstine Sinclair
79,95 DKK
EBOG
(6)
Karikaturkrisen
Karikaturkrisen
KarikaturkrisenKirstine Sinclair
79,95 DKK
EBOG
(6)
Karikaturkrisen

Mere om Kirstine Sinclair

Kirstine Sinclair har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sinclairs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Karikaturkrisen" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Karikaturkrisen" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Karikaturkrisen " i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Karikaturkrisen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hizb Ut-Tahrir i Danmark" udgivet af Aarhus University Press

Mere om Kirstine Sinclairs bøger

Du kan købe fem bøger af Kirstine Sinclair her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Sinclairs bøger fås i samtlige formater. Sinclairs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kirstine Sinclairs "Karikaturkrisen"

Hos Bog & idé er "Karikaturkrisen" tilgængelig som lydbog. Kirstine Sinclairs "Karikaturkrisen" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er med i Sinclairs serie "100 danmarkshistorier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kirstine Sinclair "Karikaturkrisen"

Hos Bog & idé er "Karikaturkrisen" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Karikaturkrisen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Sinclairs serie "100 danmarkshistorier". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kirstine Sinclair