Bog & idéKlaus Æ. Mogensen

Bøger skrevet af Klaus Æ. Mogensen

Læs mere om Klaus Æ. Mogensen
2 produkter
2 produkter
Modkultur
ModkulturKatrine K. Pedersen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Modkultur
Ud af normalrummet
Ud af normalrummetKlaus Æ. Mogensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ud af normalrummet

Mere om Klaus Æ. Mogensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Klaus Æ. Mogensen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Mogensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ud af normalrummet" udgivet af H. Harksen Productions - "Modkultur" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Klaus Æ. Mogensens bøger

Du kan finde to bøger af Klaus Æ. Mogensen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Mogensens bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Mogensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ud af normalrummet" af Klaus Æ. Mogensen

Hos Bog & idé er "Ud af normalrummet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af H. Harksen Productions.

"Modkultur" af Klaus Æ. Mogensen

Det er muligt at købe Klaus Æ. Mogensens "Modkultur" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Æ. Mogensen