Bog & idéKlaus Høyer

Bøger skrevet af Klaus Høyer

Læs mere om Klaus Høyer
3 produkter
3 produkter
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?Klaus Høyer
49,95 DKK
Hæftet
(1)
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?
Moderne Idéer: Hvem skal bruge sundhedsdata - og til hvad?
STREAM
Moderne Idéer: Hvem skal bruge sundhedsdata - og til hvad?Klaus Høyer
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Moderne Idéer: Hvem skal bruge sundhedsdata - og til hvad?
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?Klaus Høyer
39,95 DKK
EBOG
(1)
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?

Mere om Klaus Høyer

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Klaus Høyer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Høyers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moderne Idéer: Hvem skal bruge sundhedsdata - og til hvad?" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag - "Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad? " i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag - "Blod, aktier og "etik"" i serien "Specialerække." udgivet af Institut for Antropologi, Københavns Universitet

Mere om Klaus Høyers bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Klaus Høyer hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Klaus Høyer bøger i forskellige formater. Klaus Høyer bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Klaus Høyers "Moderne Idéer: Hvem skal bruge sundhedsdata - og til hvad?"

Det er muligt at købe Klaus Høyers "Moderne Idéer: Hvem skal bruge sundhedsdata - og til hvad?" som lydbog. Klaus Høyers "Moderne Idéer: Hvem skal bruge sundhedsdata - og til hvad?" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Klaus Høyer "Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?"

Hos Bog & idé er "Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Moderne Ideer ". Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Høyer