Bog & idéKlaus Kasper Kofod

Bøger skrevet af Klaus Kasper Kofod

Læs mere om Klaus Kasper Kofod
4 produkter
4 produkter
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsenBirgit Kirkebæk
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Socialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialpædagogik - en grundbogDitte Sørensen
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpædagogik - en grundbog
Ledelse af sociale institutioner
Ledelse af sociale institutionerKlaus Kasper Kofod
139,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse af sociale institutioner

Mere om Klaus Kasper Kofod

Der er flere forskellige bøger fra Klaus Kasper Kofod tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Kofod.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse af skoler og pædagogiske institutioner - er det management?" udgivet af Gyldendals Akademiske Bogklubber - "Hvad er vigtig pædagogisk viden om socialt udsatte børn i daginstitutionen?" udgivet af Aarhus Universitet, Institut for Uddannelse og Pædagogik - "Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Ledelse af sociale institutioner" udgivet af L&R Business - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Socialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Meninger i ledelse" udgivet af Dafolo - "Ledelse af daginstitutioner" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Klaus Kasper Kofods bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Klaus Kasper Kofod hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Klaus Kasper Kofod kommer i samtlige formater. Klaus Kasper Kofod bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Klaus Kasper Kofods "Ledelse af skoler og pædagogiske institutioner - er det management?"

"Ledelse af skoler og pædagogiske institutioner - er det management?" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Akademiske Bogklubber.

Klaus Kasper Kofod "Hvad er vigtig pædagogisk viden om socialt udsatte børn i daginstitutionen?"

"Hvad er vigtig pædagogisk viden om socialt udsatte børn i daginstitutionen?" kan købes som e-bog. Hvis du køber "Hvad er vigtig pædagogisk viden om socialt udsatte børn i daginstitutionen?" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitet, Institut for Uddannelse og Pædagogik.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Kasper Kofod