Bog & idéKlaus Knakkergaard

Bøger skrevet af Klaus Knakkergaard

Læs mere om Klaus Knakkergaard
1 produkter
1 produkter
Nalle - et liv ad omveje
STREAM
Nalle - et liv ad omvejeKlaus Knakkergaard
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Nalle - et liv ad omveje

Mere om Klaus Knakkergaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Klaus Knakkergaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Knakkergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nalle - et liv ad omveje" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Nalle" udgivet af Mellemgaard

Bøger af Klaus Knakkergaard

Klaus Knakkergaard har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Knakkergaards bøger fås i et udvalg af formater. Knakkergaards bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Klaus Knakkergaards "Nalle - et liv ad omveje"

Hos Bog & idé er "Nalle - et liv ad omveje" tilgængelig som lydbog. Med Klaus Knakkergaards "Nalle - et liv ad omveje" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Klaus Knakkergaard "Nalle"

Hos Bog & idé er "Nalle" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Knakkergaard