Bog & idéKlaus Kordon

Bøger skrevet af Klaus Kordon

Læs mere om Klaus Kordon
6 produkter
6 produkter
Mach die Augen zu und spring
Mach die Augen zu und springKlaus Kordon
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Mach die Augen zu und spring
Ingen vej tilbage
STREAM
Ingen vej tilbageKlaus Kordon
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Ingen vej tilbage
Silkes rejse
STREAM
Silkes rejseKlaus Kordon
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Silkes rejse
I mangel af bedre!
STREAM
I mangel af bedre!Klaus Kordon
89,95 DKK
Lydbog
(0)
I mangel af bedre!
Trækfugle
STREAM
TrækfugleKlaus Kordon
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Trækfugle
Felix, mig og de andre
STREAM
Felix, mig og de andreKlaus Kordon
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Felix, mig og de andre

Mere om Klaus Kordon

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Klaus Kordon. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kordon.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Klaus Kordons bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mach die Augen zu und spring" udgivet af SAGA Egmont - "I mangel af bedre!" udgivet af Tellerup.dk - "Trækfugle" udgivet af Tellerup.dk - "Ingen vej tilbage" udgivet af Tellerup.dk - "Silkes rejse" udgivet af Tellerup.dk - "Felix, mig og de andre" udgivet af Tellerup.dk

Klaus Kordons bøger

Du kan finde seks bøger af Klaus Kordon her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Kordon som lydbog. Bøgerne af Kordon er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Klaus Kordons "Mach die Augen zu und spring"

"Mach die Augen zu und spring" er til salg som lydbog. Du kan desuden altid have "Mach die Augen zu und spring" af Klaus Kordon med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

"I mangel af bedre!" af Klaus Kordon

"I mangel af bedre!" er tilgængelig online som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "I mangel af bedre!" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tellerup.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Kordon