Bog & idéKlaus Marthinus

Bøger skrevet af Klaus Marthinus

Læs mere om Klaus Marthinus
5 produkter
5 produkter
Bartleby
BOEGERTILSTAERKPRIS
BartlebyHerman Melville
116,16 DKK
Hæftet
(0)
Bartleby
Mat A htx
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mat A htxBernt Hansen
683,96 DKK
Hæftet
(0)
Mat A htx
Matematisk bevissamling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matematisk bevissamlingJohn Schødt Pedersen
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Matematisk bevissamling
MAT B2 htx
BOEGERTILSTAERKPRIS
MAT B2 htxJohn Schødt Pedersen
548,96 DKK
Hæftet
(0)
MAT B2 htx
Jardin des Plantes I
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jardin des Plantes IAugust Strindberg
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Jardin des Plantes I

Mere om Klaus Marthinus

Der findes forskellige bøger fra Klaus Marthinus på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Marthinus.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "MAT B1 - HTX" udgivet af SYSTIME - "Mat A htx" udgivet af Systime - "MAT B2 htx" udgivet af Systime - "EPHEMERA MUNDI" udgivet af Antipyrine - "MAT B1 - HTX" udgivet af SYSTIME - "Matematisk bevissamling" udgivet af Systime - "Mat B1 htx" udgivet af Systime - "Innovation - 3. udgave" udgivet af Systime - "Mat B2 htx" udgivet af Systime - "Innovation " udgivet af Systime

Klaus Marthinus' bøger

Klaus Marthinus har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Marthinus' bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Marthinus er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Klaus Marthinus' "MAT B1 - HTX"

Det er muligt at købe Klaus Marthinus' "MAT B1 - HTX" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er SYSTIME, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Klaus Marthinus "Mat A htx"

Det er muligt at købe Klaus Marthinus' "Mat A htx" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Marthinus