Bog & idéKlaus Prange

Bøger skrevet af Klaus Prange

Læs mere om Klaus Prange
0 produkter

Mere om Klaus Prange

Du kan kun købe en enkelt bog af Klaus Prange her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Pædagogikkens etik". Den er publiceret af Klim på dansk. "Pædagogikkens etik" er desuden udgivet i serien "Pædagogik til tiden".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pædagogikkens etik" af Klaus Prange

"Pædagogikkens etik" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Pranges serie "Pædagogik til tiden". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Prange, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Prange