Bog & idéKlavs Feilberg Hansen

Bøger skrevet af Klavs Feilberg Hansen

Læs mere om Klavs Feilberg Hansen
2 produkter
2 produkter
Anvisning 248: Ældre murværks styrkeegenskaber
Anvisning 248: Ældre murværks styrkeegenskaberErik Steen Pedersen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 248: Ældre murværks styrkeegenskaber
Anvisning 211: Korroderede trådbindere i murværk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 211: Korroderede trådbindere i murværkKeld Egholm
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 211: Korroderede trådbindere i murværk

Mere om Klavs Feilberg Hansen

Klavs Feilberg Hansen har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hansens bøger.
Bøgerne fra Klavs Feilberg Hansen udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ældre murværks styrkeegenskaber" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Stability of plate structures" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Murværk opmuret med vådmørtler " i serien "SBi." udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Korroderede trådbindere i murværk " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Dilatationsfuger i ydervægge af tegl " i serien "SBI-rapport" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger af Klavs Feilberg Hansen

Klavs Feilberg Hansen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Hansen fås blot som hæftet. Derudover er bøgerne fra Hansen opdelt i serier, og de er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ældre murværks styrkeegenskaber" af Klavs Feilberg Hansen

Det er muligt at købe Klavs Feilberg Hansens "Ældre murværks styrkeegenskaber" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Hansens serie "SBI-anvisning". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Stability of plate structures" af Klavs Feilberg Hansen

Hos Bog & idé er "Stability of plate structures" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Klavs Feilberg Hansen